Welkom in Strandhotel Bos & Duin

Ons hotel, gelegen vlak aan Zee, heeft goed begrepen wat de gast verwacht: rust, ruimte en vriendelijkheid. Elk element komt hier volledig tot zijn recht.
  Het royale en tegelijkertijd knusse familiehotel beschikt over 49 kamers. Met zonovergoten terrassen, rustieke lounge, sfeervolle bar en modern restaurant biedt het team u een zee aan comfort.Graag tonen we u virtuele rondleidingen in en door ons hotel. Door middel van 360 graden foto’s kunt u zelf de controle nemen over wat u wilt zien:

 thumb-virtualtour1 thumb-virtualtour2 thumb-virtualtour3
 Entree, Receptie en Lobby. Exterieur en Terras. Ontbijtrestaurant.
thumb-virtualtour4 thumb-virtualtour5 thumb-virtualtour6
Restaurant-Bar en Terras.  Familie Suite. Familiekamer.
thumb-virtualtour7
Standaard 2-persoonskamer (zonder balkon)

Of u nu zoekt naar een weekendje weg aan zee, of lekker over het strand van Walcheren wilt lopen: Bos & Duin ligt op het waterrijke schiereiland Walcheren, direct aan de rand van het schoonste strand van Nederland.

Het Zeeuwse Oostkapelle ligt op enkele kilometers afstand van het mooie en gezellige Domburg, met zijn vele boetiekjes en terrasjes en tevens een golfbaan in de duinen. Dé plek waar welzijn en natuur samenvallen.

bt-nu-boeken
   bt-mailons    bt-brochure   bt-belmeterug

Wij heten u van harte welkom.

Team Strandhotel Bos & Duin

icon-facebookicon-pinterest

1 comment

[…] weekend gingen wij naar Zeeland, meer specifiek Oostkapelle. We verbleven in een hotel daar. Lekker ontbijt, vriendelijke bediening en hele leuke familiekamers. Van daaruit ben je op […]

Comments are closed.