Voorgerecht

– Rundercarpaccio: met truffelmayonaise, Parmezaan, Pijnboompitjes en rucola; €8,50
– Huis gerookte zalm: met zeewier mayonaise, gemarineerde knolselderij en een zacht gekookt ei; €9,00
– Oosterse salade: van bospeen, taugé, peultjes, koriander en cashewnoten. Geserveerd met Oosters gemarineerd buikspek: €11,00
– Zeeuwse Zilte salade: met gerookte zalm en gerookte makreel gecombineerd met een zachte kreeften dressing; €12,00
– Biologische Bloemkool soep: met een ‘swirl’ van mosterd Crème fraîche; €6,00
– Biologische Pompoensoep: met een ‘swirl’ van knoflook Crème fraîche; €6,00

Hoofdgerecht
– Runder rib-eye (200gr): geserveerd met een huis bereide kruidenboter; €24,50
– Hollandse biefstuk: geserveerd met een goedgevulde champignon roomsaus; €17,50
– Klassiek bereide Boeuff-bourguignon: klassiek gegaard met rode wijn, champignons en zilveruitjes met een krachtig Frans kruidenboeket; €17,50
– Slibtongetjes: dagelijks vers gevangen, gebakken in roomboter en geserveerd met enkel citroen en een aardappel gerecht naar keuze; €24,50
– Rolletjes van witvisfilet en zalm: geserveerd in een frisse witte wijnsaus; €17,50
– Oosterse salade: van bospeen, taugé, peultjes, koriander en cashewnoten. Geserveerd met Oosters gemarineerd buikspek: €20,00
– Zeeuwse Zilte salade: met gerookte zalm en gerookte makreel gecombineerd met een zachte kreeften dressing; €23,00
Gevulde Courgettes: gevuld met tomaat, paprika, champignons en ei waarover kaas en tomatensaus; €17,50
Lasagne Florentine: gevuld met spinazie en ricotta, beetje ui en knoflook waarover kaas en tomatensaus; €17,50

Nagerechten

Vraag naar onze dessertkaart in het restaurant…..