Op alle reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden van Horeca Nederland van toepassing, op verzoek sturen wij u deze graag toe.

HUISDIEREN: het hotel beschikt over speciaal voor honden ingerichte hotelkamers. alleen als u bij de reservering aangeeft uw hond te willen meenemen kan het hotel nagaan of er nog zo'n kamer beschikbaar is. Indien niet voor een "hondenkamer" gereserveerd is kunnen wij, als u met een hond wenst in te checken en er is geen hondenkamer beschikbaar, u de mogelijkheid bij het hotel in te checken weigeren! U krijgt dan overigens ook géén geld terug van eventueel gedane aanbetaling!

Er is slechts één hond toegestaan per "hondenkamer" waarvoor wij u €15 per nacht berekenen.

Honden zijn niet toegestaan in het Cafe, Restaurant en Ontbijtzaal.

PARKEREN: het hotel beschikt over een eigen middels een slagboom afgesloten parkeerterrein. Als u wenst te parkeren op het hotel parkeerterrein rekenen wij daarvoor € 4,75 per dag met een maximum van 2 dagen (hierna is parkeren gratis) In de directe omgeving van het hotel zijn ook grote gemeente parkeerterreinen aanwezig, deze zijn ook tegen betaling te gebruiken. Op de dag van uitcheck mag uw auto tot uiterlijk 12.00 uur op het parkeerterrein van het hotel blijven staan, als uw auto na die tijd nog op het hotelparkeerterrein staat is het hotel gerechtigd (als er te weinig parkeerplaatsen overblijven voor aankomende gasten) uw auto te laten verwijderen van het parkeerterrein en zijn alle daarmee gepaard gaande te maken kosten voor uw eigen rekening!

IN EN UIT CHECK: inchecken kan zeker vanaf 15.00 uur. als u vroeger wenst in te checken dient u telefonisch contact met het hotel op te nemen op de dag van aankomst! Uitchecken kan tot uiterlijk 11.00 uur! Als de hotelkamer nog niet door u is verlaten na 11.00 uur en wij kunnen u nergens bereiken dan zal het hotelpersoneel uw kamer kunnen ontruimen en uw bezittingen in een afgesloten ruimte voor u in bewaring houden voor die dag, na 2 dagen zal het hotel uw bezittingen desgevraagd en tegen betaling van de verzendkosten naar uw bij ons bekende huisadres sturen.

HOTEL DIRECTIE:

Dhr; Jan van Lieshout: Directeur

Mw; Monique Forman: Rooms Division Manager