Welkom bij Strandhotel Bos en Duin

Welkom in Strandhotel Bos & Duin

Ons hotel, gelegen vlak aan Zee, heeft goed begrepen wat de gast verwacht: rust, ruimte en vriendelijkheid. Elk element komt hier volledig tot zijn recht.
Het royale en tegelijkertijd knusse familiehotel beschikt over 49 kamers. Met zonovergoten terrassen, rustieke lounge, sfeervolle bar en modern restaurant biedt het team u een zee aan comfort.

Of u nu zoekt naar een weekendje weg aan zee, of lekker over het strand van Walcheren wilt lopen: Bos & Duin ligt op het waterrijke schiereiland Walcheren, direct aan de rand van het schoonste strand van Nederland.

Het Zeeuwse Oostkapelle ligt op enkele kilometers afstand van het mooie en gezellige Domburg, met zijn vele boetiekjes en terrasjes en tevens een golfbaan in de duinen. Dé plek waar welzijn en natuur samenvallen.

(Wij hebben uw gegevens nodig om te kunnen reageren op vragen of uw reservering te kunnen verwerken en handelen hierbij volgens de nieuwe privacy wetgeving AVG van mei 2018.

Wij zullen u ook onze aanbiedingen sturen, als u dit en/of bovenstaande niet wenst kunt u dat kenbaar maken waarna wij al uw gegevens zullen verwijderen)

 

Aanbiedingen

10% ZOMER KORTING!!

(deze actie aanbieding is alleen telefonisch te boeken)

Wanneer u wenst te reserveren voor de zomermaanden juli en augustus en u heeft geboekt en betaald vóór 1 juni, ontvangt u 10% korting op alle logies en ontbijt prijzen (uitgezonderd toeristenbelasting en parkeer kosten)

 

GRATIS NACHT!!

Onderstaande acties zijn geldig in de maanden oktober t/m april m.u.v. feestdagen

( uitsluitend telefonisch te boeken )

u betaalt voor de gratis overnachting enkel het ontbijt en de toeristenbelasting.

3=2 ( 3 nachten boeken = 2 betalen ) aankomst op zondag, maandag of dinsdag

4=3 ( 4 nachten boeken = 3 betalen ) aankomst op zondag of maandag

7=6 ( 7 nachten boeken = 6 betalen ) niet mogelijk aankomen op zaterdag!