Viering & Groepen

Viering & Groepen

Een feest organiseren is best een kostbare onderneming. Bovendien wilt u dat de genodigden het goed naar hun zin hebben. Het team van Strandhotel Bos & Duin denkt graag met u mee. 

Van fuif tot plechtigheid. En daar zit ook meteen het volgende punt: welke ruimte is passend voor het evenement? 

Ook daar kan Bos en Duin goed op inspelen. Het hotel beschikt namelijk over meerdere ruimtes. 

  • U kunt zelfs gebruik maken van een combinatie, zoals de gasten ontvangen in de lounge en daarna het feest of receptie in het restaurant of op zaal laten plaatsvinden. 
  • Gaat het om een wat kleinere bijeenkomst, dan is de bar een ideale plek om samen te komen. 
  • Ook kan het restaurant worden afgesloten met een sierlijke wand. Zo creëren we een privégedeelte voor u en uw gasten. ​

Kom eens langs, we tonen de ruimtes en praten onder het genot van koffie of thee, over wat u wilt en wat wij kunnen. 

Mogelijkheden: Receptie, reünie,familiefeest, bedrijfsfeest. Vier het in Strandhotel Bos en Duin. Want een feest wórdt het! Geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen en budget. 

Wij investeren in de juiste voorbereiding, de chef-kok zorgt voor verrassende gerechten en aantrekkelijke hapjes en de bediening zorgt dat u en uw gasten niets te kort komen. Strandhotel Bos en Duin gaat bovendien graag voor dat beetje extra. Van een fotopresentatie via een beamer tot een lopend buffet of walking dinner met een cocktailbar. Wij spelen met plezier in op uw verzoeken en ideeën. 

U kunt zorgeloos en ontspannen feesten.

Alsof u zelf te gast bent…

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Vergaderzalen

Zakelijke Arrangementen

Teambuilding

Viering & Groepen